Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Објављено:

20/09/2017
Izabran PR menadžer Fondacije „Novi Sad 2021“
20/09/2017

Na osnovu konkursa Fondacije „ Novi Sad – 2021 – Evropska prestonica kulture“ za poziciju PR menadžera raspisanog u junu ove godine, komisija za realizaciju konkursa, je izabrala dr Mirjanu Kovačević. Od svih potencijalnih kandidata dr Kovačević je imala najbolje reference, i najviše iskustva i veština dokazanih u neposrednom dijalogu sa komisijom, kada je reč o razumevanju koncepta “Za nove mostove“ i projekta “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ uključujući i njegove glavne projekte i ciljeve, kao i poznavanje vrednosti na kojima počiva EU. Mirjana Kovačević doktorirala je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu na smeru industrijskog inženjerstva i inženjerskog menadžmenta – marketing i medijski sistemi. Ima iskustva i u akademskom radu, na desetine objavljenih naučnih radova i docent je na Visokoj školi za komunikacije u Beogradu. Na Univerzitetu u Novom Sadu specijalizirala je Upravljanje regionalnim razvojem putem EU fondova. U više navrata usavršavala se u zemlji i inostranstvu na teme: Menadžment, PR, Privatna-javna partnerstva, Javna uprava i strukturne reforme, a bila je i polaznik BBC-jevog intenzivnog kursa komercijalnog menadžmenta u organizaciji Bristish Council-a. Dr Kovačević poseduje kompetencije sticane radom u medijima, od kojih je najznačajniji projekat Radija 021 koji svoju održivost i specifičnost svakodnevno dokazuje. Radom u produkcijskim kućama i na poslovima konsultantskih aktivnosti za kulturne i kreativne organizacije učestvovala je u planiranju i realizaciji velikog broja kampanja i manifestacija od nacionalnog i regionalnog značaja; poznaje aktuelne svetske trendove u polju odnosa sa javnošću i upotrebu digitalnih alata komunikacije, te društvenih mreža; ima izuzetno razvijene analitičke i veštine rešavanja kriznih situacija, dokazane komunikacijske, prezentacijske i sposobnosti kreativnog rada u timu. Mirjana Kovačević sa 20 godina iskustva u strateškom komuniciranju, postaje tim Fondacije, sa zadatkom da osmisli i implementira strategiju eksterne komunikacije Fondacije na lokalnom, nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.

Тагови:

Повезане вести >

Vreme i vaseljena – izložba o vremenu

Time and Universe – Exhibition About Time

Izložba „Vreme i vaseljena – izložba o vremenu” povešće nas na putovanje od tame do svetlosti, od haosa do kosmosa, okvirena pričom o srpskom naučniku Milutinu Milankoviću kroz prizmu umetnosti.
Autor vizuelno-umetničkog dela postavke je Dušan Jovović, koji je ujedno i autor prestižnih multimedijalnih i interaktivnih izložbi koje su imale međunarodni odjek. Autor narativa je prof. dr Aleksandar Petrović, izuzetan poznavalac života i dela Milutina Milankovića, kojim se bavi preko 50 godina.

Džimi Tenor

Jimi Tenor

Finski muzičar i kompozitor Džimi Tenor prisutan je dugi niz godina na muzičkoj sceni. Prvi album objavio je 1988. godine sa bendom Jimi Tenor & His Shamans, da bi solo karijeru otpočeo 1994. albumom Sähkömies. Nastup ovog muzičkog vizionara, koji na autentičan način spaja džez sa drugim umetničkim žanrovima, gledaćemo u okviru Dočeka 2022. godine.

Karminjo

Carminho

Jedna od najboljih portugalskih pevačica dolazi u Evropsku prestonicu kulture početkom 2022. godine! Nova kraljica fado muzike Karminjo potiče iz muzičke porodice i svojim radom spaja tradicionalni i savremeni fado, ali se bavi i drugim žanrovima, kao što je brazilska muzika.

Кармињо

Carminho

Једна од најбољих португалских певачица долази у Европску престоницу културе почетком 2022. године! Нова краљица фадо музике Кармињо потиче из музичке породице и својим радом спаја традиционални и савремени фадо, али се бави и другим жанровима, као што је бразилска музика.

Џими Тенор

Jimi Tenor

Фински музичар и композитор Џими Тенор присутан је дуги низ година на музичкој сцени. Први албум објавио је 1988. године са бендом Jimi Tenor & His Shamans, да би соло каријеру отпочео 1994. албумом Sähkömies. Наступ овог музичког визионара, који на аутентичан начин спаја џез са другим уметничким жанровима, гледаћемо у оквиру Дочека 2022. године.

Време и васељена – изложба о времену

Time and Universe – Exhibition About Time

Изложба „Време и васељена – изложба о времену” повешће нас на путовање од таме до светлости, од хаоса до космоса, оквирена причом о српском научнику Милутину Миланковићу кроз призму уметности.
Аутор визуелно-уметничког дела поставке је Душан Јововић, који је уједно и аутор престижних мултимедијалних и интерактивних изложби које су имале међународни одјек. Аутор наратива је проф. др Александар Петровић, изузетан познавалац живота и дела Милутина Миланковића, којим се бави преко 50 година.