Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.
пројектни менаџер

Отворена позиција: Пројектни менаџер у култури

Назив радног места Пројектни менаџер у култури
Образовање Високо образовање у домену друштвених наука, пројект менаџмента, менаџмента у култури, бизнис администрације
Потребно искуство
 • Реализовани пројектни циклуси превасходно у култури, али у обзир долазе и омладински сектор, креативне индустрије, социјални програми и сл.
 • Пожељно је искуство на позицији пројектног руководиоца, са знањем писања пројеката, развоја, финансијског мониторинга и извештавања.
 • Неопходно знање енглеског језика – минимум Б1 ниво.
Опис радног места
 • Управљање процесом развоја и имплементације поверених пројеката;
 • Управљање буџетима и праћење финансијског извештавања делегираних пројеката;
 • Реализовање свих административно-оперативних послова за потребе делегираних пројеката;
 • Комуницирање са предлагачима пројектних предлога и координација медијације учесника пројекта: стејкхолдера, партнера, надлежних управа и осталих;
 • Обављање комуникације са трећим лицима у домену пружања општих информација о пројектима којима управља;
 • Kонтрола рокова и осигуравање да се рокови поштују;
 • Учествовање у припреми предлога уговора;
 • Надгледање и провера целокупне улазне пројектне документације;
 • Креирање редовних детаљних пројектних извештаја.
Обавезе и дужности Креирање буџета, процене трошкова, вођење целокупног пројектног тима, креирање распореда, мониторинг квалитета, планирање пројектних активности, планирање и дефинисање обима послова и пројеката.
Способности и могућности Вештине решавања проблема, обраћање пажње на детаље, способност обављања више дужности и пројеката истовремено, аналитичност, креативаност, комуникативност, стрпљење, ефикасност.
Радни услови Пуно радно време; Уговор на одређено време.

 

Сви заинтересовани кандидати и кандидаткиње радну биографију и мотивационо писмо могу да пошаљу на мејл адресу human.resources@ns2021.rs, са назнаком „Oглас за посао – пројектни менаџер“.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Vreme i vaseljena – izložba o vremenu

Time and Universe – Exhibition About Time

Izložba „Vreme i vaseljena – izložba o vremenu” povešće nas na putovanje od tame do svetlosti, od haosa do kosmosa, okvirena pričom o srpskom naučniku Milutinu Milankoviću kroz prizmu umetnosti.
Autor vizuelno-umetničkog dela postavke je Dušan Jovović, koji je ujedno i autor prestižnih multimedijalnih i interaktivnih izložbi koje su imale međunarodni odjek. Autor narativa je prof. dr Aleksandar Petrović, izuzetan poznavalac života i dela Milutina Milankovića, kojim se bavi preko 50 godina.

Džimi Tenor

Jimi Tenor

Finski muzičar i kompozitor Džimi Tenor prisutan je dugi niz godina na muzičkoj sceni. Prvi album objavio je 1988. godine sa bendom Jimi Tenor & His Shamans, da bi solo karijeru otpočeo 1994. albumom Sähkömies. Nastup ovog muzičkog vizionara, koji na autentičan način spaja džez sa drugim umetničkim žanrovima, gledaćemo u okviru Dočeka 2022. godine.

Karminjo

Carminho

Jedna od najboljih portugalskih pevačica dolazi u Evropsku prestonicu kulture početkom 2022. godine! Nova kraljica fado muzike Karminjo potiče iz muzičke porodice i svojim radom spaja tradicionalni i savremeni fado, ali se bavi i drugim žanrovima, kao što je brazilska muzika.

Кармињо

Carminho

Једна од најбољих португалских певачица долази у Европску престоницу културе почетком 2022. године! Нова краљица фадо музике Кармињо потиче из музичке породице и својим радом спаја традиционални и савремени фадо, али се бави и другим жанровима, као што је бразилска музика.

Џими Тенор

Jimi Tenor

Фински музичар и композитор Џими Тенор присутан је дуги низ година на музичкој сцени. Први албум објавио је 1988. године са бендом Jimi Tenor & His Shamans, да би соло каријеру отпочео 1994. албумом Sähkömies. Наступ овог музичког визионара, који на аутентичан начин спаја џез са другим уметничким жанровима, гледаћемо у оквиру Дочека 2022. године.

Време и васељена – изложба о времену

Time and Universe – Exhibition About Time

Изложба „Време и васељена – изложба о времену” повешће нас на путовање од таме до светлости, од хаоса до космоса, оквирена причом о српском научнику Милутину Миланковићу кроз призму уметности.
Аутор визуелно-уметничког дела поставке је Душан Јововић, који је уједно и аутор престижних мултимедијалних и интерактивних изложби које су имале међународни одјек. Аутор наратива је проф. др Александар Петровић, изузетан познавалац живота и дела Милутина Миланковића, којим се бави преко 50 година.